fbpx

Tanulj és dolgozz nálunk! Jelentkezz Terapeuta Képzésünkre!

online_kepzes_2022

Tanulj és dolgozz nálunk! Jelentkezz Terapeuta Képzésünkre!

Tanulj és dolgozz nálunk! Jelentkezz Terapeuta Képzésünkre! Keressük az ABA Terápiás Központ leendő terapeutáit!

Vegyél részt ingyenes Terapeuta Képzésünkön, ismerd meg az ABA terápiás megközelítés alapjait és dolgozz nálunk! Jelentkezési határidő: 2022.05.01.

Alapinformációk

Az ABA Terápiás Központ újabb lehetőséget nyújt a tanulni, fejlődni vágyóknak. Vegyél részt ingyenes terapeuta képzésünkön és legyél Te is csapatunk tagja!

Fontos kiemelnünk, hogy a budapesti ABA Terápiás Központunkba keressük a jövő szemeszter terapeutáit. Célunk, hogy minél több jól képzett, szakmai elhivatottsággal bíró, kedves, mosolygós terapeuta dolgozzon csapatunkban, így bővítve az autizmussal élő gyermekek ellátási lehetőségeit.

Elsősorban pszichológusok vagy gyógypedagógusok jelentkezését várjuk, akár hallgató,  végzős vagy végzett szakemberként! Előny az ABA tanítási módszerekben való jártasság.

A képzésen résztvevők száma korlátozott.

A módszertani képzést Herman Alexandra (BCBA) és Merényi Krisztina (szakmai vezető) vezetik.

Képzés menete

A képzés során az ABA elméleti és gyakorlati alapjairól, evidencia alapú tanítási technikáiról, a viselkedés és tanulás alapelveiről tanulhattok majd, illetve a Terápiás Központunk életébe is betekintést nyerhettek.

A teljes képzés több héten át tart és két nagyobb egységből áll, melyek elméleti és gyakorlati elemekből épülnek fel.

Az elméleti rész online videotréning anyagok feldolgozásából áll, melyek lehetővé teszik a rugalmas időbeosztás melletti tanulást és az egyéni haladást a képzés során.

A képzés gyakorlati része hospitálás és  gyakorló terápiák formájában végezhető, szoros szakmai szupervízió mellett. Helyszíne az Alapítvány által fenntartott ABA Terápiás Központ.
Cím: Budapest, 1124 Stromfeld Aurél út 8.

Képzés időtartama

A teljes képzés 2022.05.23. – 2022. 08.28. között zajlik. Ebből elméleti-gyakorlati időszak: 2022.05-23-07.10.; kizárólag gyakorlati időszak: 2022.07.18-08.28.

Képzés díjazása

Mivel jelen felhívásban a képzés díjának 100 %-át a Kis Lépések Alapítvány vállalja, így a képzésben résztvevőknek Tanulmányi Együttműködést ajánlunk fel. Ennek részleteiről bővebb tájékoztatást adunk, amennyiben jelentkezésed sikeres volt.

Jelentkezés

Jelentkezz, ha Te is szeretnél Magyarország egyetlen ABA Terápiás és Módszertani Központjában dolgozni

Jelentkezz, mert képzésünkön a “viselkedéses készségek tréning” (behavioral skills training) bizonyítottan hatékony képzési módszerével sajátíthatod el az ABA terápia alapjait!

Jelentkezz, ha szívesen vennél részt úttörő munkánkban, ahol az autizmus igazoltan hatékony terápiás megközelítésével fejlesztheted a gyermekeket


Válaszlevelünkben tájékoztatást adunk a képzésben való részvétel további részleteiről.

Gyakran ismételt kérdések:

Kik vehetnek részt a képzésen? Jelenleg még hallgató, vagy végzős, vagy már végzett gyógypedagógusok és pszichológusok jelentkezését várjuk. Ebben a képzésben az ABA Terápiás Központ leendő terapeutáit keressük.

Szülő vagyok, jelentkezhetek a képzésre? Terapeuta képzésünket alapvetően szakemberek számára ajánljuk. Amennyiben szülőként vagy szakemberként szeretnéd bővíteni ismereteidet, kérjük jelentkezz hamarosan meghirdetésre kerülő workshopunkra.

Meddig tudok jelentkezni a képzésre? A jelentkezési határidő 2022.05.01.

Határidőn túl is tudok jelentkezni a képzésre? Amennyiben lekéstél a határidőről, kérlek jelezd, egy külön e-mailben részvételi szándékodat és egyéni megbeszélés alapján tudunk dönteni.

Hogyan tudok jelentkezni a képzésre? Részvételi szándékodat az abaterapeutaleszek@gmail.com címre kell küldeni. Válaszlevelünkben minden további információt megosztunk veled, mely a jelentkezéshez szükséges (jelentkezés elbírálása, a képzés pontos dátuma és felépítése)

Amennyiben valamely kérdésedre nem kaptál választ kérjük, jelezd e-mailben!

Ne maradj le, várjuk jelentkezésedet!