fbpx

Kerülj cake-be a Tortaiskolával

tortaiskola

Kerülj cake-be a Tortaiskolával

Hétvégén ünnepeltük az Autizmus Világnapját. Szeretnénk bemutatni a Tortaiskolát,akik szintén részt vesznek kampányunkban. Ismerjétek meg az ő személyes történetüket és a csoda szép kék desszertet amit alkottak és az alábbi szavak a mi szívünkből is szólnak!

Nagy Violetta vagyok tortaiskola alapítója, tulajdonosa.

Mondhatni kényszervállalkozóknak tértem át a tanításra. Olyan munkát kellett keresnem amiben szabadon oszthatom be a munkaidőmet, mert a kisfiam autista. Nagyon fontos, hogy terápiákra tudjunk járni, hogy több időm juthasson rá és rugalmasan tudjak dolgozni, hiszen egyedül nevelem.

A fejlesztések, terápiák hihetetlen fontosak, pici koruktól fogva érdemes az érintett gyermekeket fejleszteni.

Magyarországon elég szűkös a rendelkezésre álló terápiák elérhetősége, a helyhiány miatt leginkább.

Ezért mikor megkerestetek, számomra egyértelmű volt, hogy itt a helyem.Fontos, hogy elérhetőek legyenek a speciális terápiák itthon is, hogy ne kelljen a helyhiány miatt várni, mert van, hogy az a pár hónap amíg sorra kerülhet a gyermek, nagyon sokat számít.

A TÁMOGATÁS számomra nagyon komoly jelentőséggel bír, hiszen egy sni-s gyermekkel az élet komoly akadályokat gördít elénk.

Ezért is csatlakoztam azonnal a felkéréshez, mert bár nem közvetlenül támogatom az érintett családokat, de a terápiás lehetőség elérésével kicsit mégis. HAJRÁ!