fbpx

Adó 1% idén is!

ado1-2022

Adó 1% idén is!

A Kis Lépések Alapítvány célja, hogy széles körű támogatást nyújtson az autizmus spektrum zavarral élő gyermekek és családjaik részére. Az Alapítvány fenntartásában működő ABA Terápiás Központ, módszertani részlegével egyedülálló intézménynek számit hazánkban.

A Terápiás Központ feladata,  a hatékony ellátás biztosítása, a legtöbb kutatással alátámasztott, evidencia alapú, etikus terápiás megközelítést alkalmazva (ABA – Applied Behavior Analysis- Alkalmazott Viselkedéselemzés). Az ABA módszer egy olyan gyakorlati módszer, amely a viselkedés és tanulás tudományosan bizonyított alapelveit alkalmazza a szociálisan nem elfogadható viselkedésformák csökkentésében, a helyes viselkedésformák megerősítésében, és új készségek tanításában.

Kérjük támogassa adója 1%-val a Kis Lépések Alapítványt, és ezáltal az autizmussal élő gyermekek hatékony fejlesztését! 

Kis Lépések Alapítvány

Adószám: 18655148-1-43

Hogyan rendelkezhet a személyi jövedelemadója 1%-áról?

Az összevont adóalap után befizetett kedvezmények, nyugdíj-előtakarékossági és az önkéntes kölcsönös pénztári egyéni számlára az Ön által átutalni rendelt összeg levonása után fennmaradó adó  1%-á,t legkésőbb 2022. május 20-ig felajánlhatja Alapítványunk számára. Erről az adóbevallással együtt, vagy attól elkülönülten is nyilatkozhat: 

Elektronikus formában:

Papíralapon: 

Kérjük rendelkezzen adója 1%-val és támogassa az autizmussal élő gyermekek fejlesztését. Köszönjük, hogy velünk együtt hisz benne: A MÁS, nem kevesebb!