fbpx

Adatvédelem

Kis Lépések Alapítvány

Adatvédelem

A Kis Lépések Alapítvány az Autizmussal Élő Gyermekekért és Környezetükért (rövidített név: Kis Lépések Alapítvány; székhely: 1118 Budapest, Ménesi út 31/A. 2. em./12.; levelezési cím/telephely: 1124 Budapest, Stromfeld Aurél út 8. ; továbbiakban: Alapítvány), mint adatkezelő jelen oldalon foglalja össze az Alapítvány adatkezeléseivel összefüggő információkat és tudnivalókat.

Amennyiben gyermeke az Alapítvány által nyújtott terápiás kezelésekben vesz részt, vagy Ön az Alapítvány által folytatott valamely tevékenységgel összefüggésben az Alapítvánnyal kapcsolatban áll, az Alapítvány oktatási vagy felnőttképzési szolgáltatását igénybe veszi, az Alapítványt támogatja vagy honlapját meglátogatja, úgy az Alapítvány az alábbi adatkezelési tájékoztatóban foglalja össze a személyes adatainak kezelésével összefüggő tudnivalókat:

Adatkezelési Tájékoztató

A fentieken túl az Alapítvány a közösségi platformokon (Facebook, Instagram) működtetett közösségi oldalain is kezel személyes adatokat, amelyekkel kapcsolatos tájékoztatást az alábbiakban találja meg:

Adatkezelési Tájékoztató az Alapítvány közösségi oldalaival kapcsolatba lépő Felhasználók részére

Tájékoztatjuk arról, hogy az Alapítvány korábban hatályos adatkezelési tájékoztatóit az alábbiakban találhatja meg:

Archív Adatkezelési Tájékoztatók