fbpx

Kerülj Képbe

Kis Lépések Alapítvány bemutatja:

KERÜLJ KÉKBE

Minden év áprilisában azt szeretnénk elérni, hogy minél több ember, minél több figyelemmel forduljon az autizmussal élők nehézségeire és egyre növekvő számukra. Ennek érdekében indítottuk el Kerülj Kékbe kampánysorozatunkat.

2022 éves kampány

Kerülj képbe egész évben

Idén Kerülj képbe egész évben címmel indítunk egész éves kampányt. A Kerülj kékbe, Kerülj képbe fotókiállításunk során válogatott 12 kortárs fotográfus képeiből álló sorozat megmutatja számunkra a bezárkózás szelíd szépségét, a képekből készült egyedi fotópuzzle-ök pedig megjelenítik a rész egésszé alakulását. Célunk nem az autizmus állapotának bemutatása volt, sokkal inkább a közös jegyek, jelképek kiemelése, mint például a kék szín vagy a puzzle forma. 

A fotók az év bármely szakaszában megvásárolhatók, azonban mégis szeretnénk az év egy-egy hónapjához, azok hangulatához illő alkotást társítani, így az alábbi összeállítás ennek a gondolatnak a mentén látható. 

Célunk,hogy egész évben kékbe kerülhessünk együtt, közösen!

A fotók megvásárlásával az Alapítvány munkája és az ABA Terápiás Központba járó gyermekek fejlesztése támogatható.

A kiállító művészek: Barakonyi Szabolcs, Bácsi Róbert László, Csoszó Gabriella, Darab Zsuzsa, Erdei Krisztina, Hangay Enikő, Mártonfai Dénes, Mohai Balázs, Molnár Zoltán, Piti Marcell, Szombat Éva, Tóth Szilvi
A kiállítás kurátora: Csizek Gabriella