fbpx

Kerülj Kékbe – Kerülj Képbe velünk!

13

Kerülj Kékbe – Kerülj Képbe velünk!

Idén az Autizmus világnapja alkalmából Kerülj kékbe, kerülj képbe címmel indítunk kortárs fotográfiai kiállítást, mellyel még több ember kerülhet egy kis lépéssel közelebb az autizmussal élők világához, hogy megértsék: a más nem kevesebb.

A tizenkét kortárs magyar fotográfus képeiből válogató projekt, megmutatja a bezárkózás szelíd szépségét és megörökíti az érintésbe sűrített gondoskodó odafigyelést. A kiállított munkák önmagukban is egy-egy külön világot mutatnak meg, együtt pedig – az autizmus jelképekeként is ismert kirakóként – létrehozzák a kiállítás egészét. A kiállítási fotográfiákból – Magyarországon először – limitált példányszámú fotópuzzle készül. Egy-egy unikális puzzle eladásából befolyó összeg egyórányi fejlesztést tesz lehetővé az ABA Terápiás Központunkba járó gyermekeknek.

A „Kerülj kékbe, kerülj képbe” fotókiállítás – a járványügyi intézkedések feloldását követően – a Dokubrom Galériában (1111 Budapest, Bartók Béla út 33.) lesz látható. Mindemellett a Budapest Fotó Fesztivál programja.

Az online kiállítás megtekintésért kattint ide:

Kerülj kékbe, kerülj képbe

A kortárs fotógráfiákból készült kirakókat bárki kipróbálhatja online is.

Fotópuzzle rendeléseket a keruljkekbe@gmail.com címen fogadjuk. 

Köszönjük a projektet segítő közreműködőknek, kiemelten a 12 fotógráfusnak, hogy munkájukkal hozzájárultak kampányunk megvalósulásához:

A kiállító művészek: Barakonyi Szabolcs, Bácsi Róbert László, Csoszó Gabriella, Darab Zsuzsa, Erdei Krisztina, Hangay Enikő, Mártonfai Dénes, Mohai Balázs, Molnár Zoltán, Piti Marcell, Szombat Éva, Tóth Szilvi

A kiállítás kurátora: Csizek Gabriella

Kampánymenedzser: Boronyák Vivien

fotó grafika: Sándor Dávid

Továbbá: Bende Imre, BPF, DOKUBROM GALÉRIA