fbpx

Egész áprilisban Cake-be kerültünk!

keruljcakebe

Egész áprilisban Cake-be kerültünk!

Véget ért az Autizmus Világnapja alkalmából rendezett kampányunk

Idén, immáron negyedszer kerültünk kékbe  áprilisban. Célunk továbbra is az volt, hogy minél szélesebb körben hívjuk fel a társadalom figyelmét az autizmussal élők  nehézségeire, az érintettek egyre növekvő számára és a korai fejlesztés fontosságára. 

Együttműködő partnereink csodás kék desszerteket alkottak, melyek forgalmazásával Alapítványunkat támogatták. Végtelenül hálásak vagyunk a csatlakozásért és minden egyes sütiért, melyek mesés megjelenésükön és ízükön túl egy-egy újabb kis lépéssel segítették, hogy az ABA Terápiás Központ bővülni tudjon, ezzel segítve, hogy minél több gyermek hatékony ellátását tudjuk biztosítani. 

A kampány során összesen:
1.636.200 Ft gyűlt össze

A vendégek 1824 db kék desszertet, 1600 gombóc kék fagylaltot fogyasztottak az alábbi helyeken:Textúra étterem, Borkonyha, Kiosk, Két szerecsen, Mitzi, Ide Veled római pizza, Gombai Cukrászda, Sulyán Cukrászda, Édes Sári. Külön kezdeményezéssel részt vett a Torta Iskola, ahol 60 jelentkező támogatta kezdeményezésünket, valamint a SOLID Budapest.  A Khan, Sáo és Quí étterem szintén támogatta Alapítványunkat ebből a jeles alkalomból! 

Köszönjük mindenkinek, hogy velünk együtt hisz benne, hogy: A MÁS, nem kevesebb!