fbpx

Karitatív csapatépítés az autizmussal élő gyermekekért

kla_kert_5

Karitatív csapatépítés az autizmussal élő gyermekekért

Alapítványunk fontosnak tartja, hogy széleskörű támogatást nyújtson azoknak az érintett családoknak, akikkel kapcsolatba kerül.

Végtelenül hálásak vagyunk, hogy nemrégiben az Udemx Kft. jóvoltából Alapítványunk és Terápiás Központunk is egy olyan támogatásban és segítségnyújtásban részesülhetett, mely nemcsak a gyermekeknek csalt mosolyt az arcára, hanem minden olyan felnőttnek is, akik részt vettek a cég Karitatív Csapatépítő programjában.

Hogy miért, arra ők válaszoltak?

„ Az UDEMX Kft. életében a legfontosabb az ember, az emberi értékek, amelyeket őrizni, fejleszteni, értékelni kell. Hisszük, hogy az erős emberi értékek stabil, jól működő csapatokat, minőséget teremtenek, ami boldog csapattagokhoz és elégedett ügyfelekhez vezet. Hisszük, hogy az életünk minden területén folyó folyamatos fejlődés és fejlesztés motivációt és önbizalmat hoz.

Az élet sok területén járulunk hozzá a növekedéshez, amit olyan back-end  technológiákkal érünk el, mint a Kotlin, Java, PhP, amikhez vagy back-end generált, vagy vue.js, Angular front-end technológiákat is használunk. Ezeket Android és iOS applikációkkal támogatjuk meg, vagy ilyen appokkal érjük el.

Szeretünk értéket teremteni, aminek látjuk a hasznát és a fejlődését a való életben. „

Köszönjük ennek a fantasztikus cégnek és minden tagjának, hogy részt vett az ABA Terápiás Központ kertjének felújításában és kialakításában! Csodálatos munkát végeztek!