fbpx

Ingyenes online ABA terapeuta képzés indul

online_kepzes_2021

Ingyenes online ABA terapeuta képzés indul

Tanulj és dolgozz nálunk! Jelentkezz Terapeuta Képzésünkre! Keressük az ABA Terápiás Központ leendő terapeutáit!

Tanulj és dolgozz nálunk!

Vegyél részt ingyenes Terapeuta Képzésünkön, ismerd meg az ABA terápiás megközelítés alapjait és dolgozz nálunk! Jelentkezési határidő: május 24.

Alapinformációk

Az ABA Terápiás és Módszertani Központ újabb lehetőséget nyújt a tanulni, fejlődni vágyóknak. Vegyél részt ingyenes terapeuta képzésünkön és legyél Te is csapatunk tagja!

Fontos kiemelnünk, hogy a budapesti ABA Terápiás és Módszertani Központunkba keressük a jövő szemeszter terapeutáit. Célunk, hogy minél több jól képzett, szakmai elhivatottsággal bíró, kedves, mosolygós terapeuta dolgozzon csapatunkban, így bővítve az autizmussal élő gyermekek ellátási lehetőségeit.

Elsősorban pszichológusok vagy gyógypedagógusok jelentkezését várjuk, akár hallgató végzős vagy végzett szakemberként! Előny az ABA tanítási módszerekben való jártasság.

A képzésen résztvevők száma korlátozott.

A módszertani képzést Herman Alexandra (BCBA() és Merényi Krisztina (szakmai vezető) vezetik.

Képzés menete

A képzés során az ABA elméleti és gyakorlati alapjairól, evidencia alapú tanítási technikáiról, a viselkedés és tanulás alapelveiről tanulhattok majd, illetve a Terápiás Központunk életébe is betekintést nyerhettek.

A teljes képzés több héten át tart és két nagyobb egységből áll, melyek elméleti és gyakorlati elemekből épülnek fel.

Az első rész többnyire online találkozók és online videotréning anyagok feldolgozásából tevődik össze, melyek lehetővé teszik a rugalmas időbeosztás melletti tanulást. Azonban ez a rész is tartalmaz otthoni gyakorló feladatokat.

Az online részvétel esetén kérjük, figyeld az alábbi szempontokat:

  • Stabil internet kapcsolat szükséges a részvételhez
  • Részesítsd előnyben a laptop vagy asztali gép használatát. A telefonon, tableten történő használat során a szakmai anyagok prezentálása kevésbé jól látható.
  • Az online találkozók során is törekszünk az aktív részvételre, gyakori interakciókra.

A képzés második része gyakorló terápiák formájában végezhető, szoros szakmai szupervízió mellett. Helyszíne az Alapítvány által fenntartott ABA Terápiás és Módszertani Központban zajlanak.

Cím: Budapest, 1124 Stromfeld Aurél út 8.

Képzés időtartama*

A teljes képzés 2021. május 28- augusztus 31. között zajlik.

Első rész (online): 2021.05.28 -06.25. között.

Második rész (gyakorlat): 2021.07.01-08.31. között, egyéni időpont egyeztetés során.

Képzés díjazása

Mivel jelen felhívásban a képzés díjának 100 %-át a Kis Lépések Alapítvány vállalja, így a képzésben résztvevőknek Tanulmányi Együttműködést ajánlunk fel. Ennek részleteiről bővebb tájékoztatást adunk, amennyiben jelentkezésed sikeres volt.

Jelentkezés

Jelentkezz, ha Te is szeretnél Magyarország egyetlen ABA Terápiás és Módszertani Központjában dolgozni

Jelentkezz, mert képzésünkön a “viselkedéses készségek tréning” (behavioral skills training) bizonyítottan hatékony képzési módszerével sajátíthatod el az ABA terápia alapjait!

Jelentkezz, ha szívesen vennél részt úttörő munkánkban, ahol az autizmus igazoltan hatékony terápiás megközelítésével fejlesztheted a gyermekeket

Jelentkezés: abaterapeutaleszek@gmail.com

Válaszlevelünkben tájékoztatást adunk a képzésben való részvétel további részleteiről.

Gyakran ismételt kérdések:

Kik vehetnek részt a képzésen? Jelenleg még hallgató, vagy végzős, vagy végzett gyógypedagógusok és pszichológusok jelentkezését várjuk. Ebben a képzésben az ABA Terápiás Központ leendő terapeutáit keressük.

Szülő vagyok, jelentkezhetek a képzésre? Terapeuta képzésünket alapvetően szakemberek számára ajánljuk. Amennyiben szülőként vagy szakemberként szeretnéd bővíteni ismereteidet, kérjük jelentkezz hamarosan meghirdetésre kerülő workshopunkra.

Meddig tudok jelentkezni a képzésre? A jelentkezési határidő 2021.05.24.

Határidőn túl is tudok jelentkezni a képzésre? Amennyiben lekéstél a határidőről, kérlek jelezd, egy külön e-mailben részvételi szándékodat és egyéni megbeszélés alapján tudunk dönteni.

Hogyan tudok jelentkezni a képzésre? Részvételi szándékodat az abaterapeutaleszek@gmail.com címre kell küldened. Válaszlevelünkben minden további információt megosztunk veled, mely a jelentkezéshez szükséges (jelentkezés elbírálása, képzés pontos dátumai és felépítése)

Amennyiben valamely kérdésedre nem kaptál választ kérjük, jelezd e-mailben!

Ne maradj le, várjuk jelentkezésedet!

*Járványügyi helyzetre való tekintettel a változtatás jogát fenntartjuk.