fbpx

Vendégségben jártunk a kifli.hu-nál

kifli-live

Vendégségben jártunk a kifli.hu-nál

Kerekasztal beszélgetés az autizmusról

Ahogyan minden évben, idén áprilisban is kékbe kerültünk. Ezúttal nem mással, mint a kifli.hu-val közösen hirdetjük: a MÁS nem kevesebb! Közösen igyekszünk felhívni a figyelmet az autizmussal élők kihívásaira és nehézségeire valamint a korai fejlesztés fontosságára! Ezzel a céllal jött létre kerekasztal beszélgetésük is, melynek vendégei voltunk.

A közös együttműködés során a kifli.hu vásárlói egész áprilisban A kis pékinas által megálmodott csodálatos és nagyon finom, málnás fehércsokis tarte desszertjének megvásárlásával támogathatják Alapítványunkat, hiszen a befolyt összeget az autizmusban érintett gyermekek fejlesztésére ajánlja fel a kifli.hu.

Minden résztvevőnek hálásak vagyunk a támogatásért!  

A kifli.hu – nál töltött perceink és a teljes beszélgetés megtekinthető az alábbi videóban!

Reméljük, hogy egy  kis lépéssel közelebb hoztuk ezt az olykor láthatatlan, de annál fontosabb témát!
Kerüljünk kékbe együtt, közösen!

A videóban szereplő vendégek:

  • Valu Rebeka: ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar pszichopedagógia és autizmus spektrum zavar pedagógiája szakos hallgató, a Vadaskert Általános Iskola tanára.
  • Kovács -Orosz Anna: 5 gyermekes anyuka, akik közül ketten autizmusban érintettek és a Papák Mamák Csemeték Egyesületének elnöke.
  • Megyeri-Balogh Marianna: Gyógypedagógus és az AutiKuckó megálmodója, Gyógypedagógus
  • Herman Alexandra, BCBA, az ABA Terápiás és Módszertani Központ módszertani vezetője, egyetemi oktató.
  • Do Thang Szilvia, rekreációs szakember, a Kis Lépések Alapítvány alapító tagja  és az ABA Terápiás és Módszertan Közpot operatív vezetője.