fbpx

Tanulj és dolgozz nálunk!

terapeuta_kepzes

Tanulj és dolgozz nálunk!

Vegyél részt ingyenes Terapeuta Képzésünkön, ismerd meg az ABA terápiás megközelítés alapjait és dolgozz nálunk! A jelentkezés 2023-ban folyamatos, tehát bármikor megteheted!

Tanulj és dolgozz nálunk! Keressük az ABA Terápiás Központ leendő terapeutáit!
Jelentkezz ingyenes Terapeuta Képzésünkre!

Alapinformációk

Az ABA Terápiás Központ újabb és mostantól folyamatos lehetőséget nyújt a tanulni, fejlődni vágyóknak. Vegyél részt ingyenes terapeuta képzésünkön és legyél Te is csapatunk tagja!

Fontos kiemelni, hogy jelen felhívás során, a budapesti ABA Terápiás Központunkba keressük a jövő terapeutáit. Célunk, hogy minél több jól képzett, szakmai elhivatottsággal bíró, kedves, mosolygós terapeuta dolgozzon csapatunkban, így bővítve az autizmussal élő gyermekek ellátási lehetőségeit.

Elsősorban pszichológusok vagy gyógypedagógusok jelentkezését várjuk, akár hallgató,  végzős vagy végzett szakemberként! Előny az ABA tanítási módszerekben való jártasság.

Amennyiben szakemberként vagy szülőként szeretnéd bővíteni tudásodat, kérjük jelentkezz Nemzetközi ABA Viselkedés Technikus Képzésünkre, melyről bővebben itt olvashatsz.

A képzés menete

A képzés során az ABA elméleti és gyakorlati alapjairól, evidencia alapú tanítási technikáiról, a viselkedés és tanulás alapelveiről tanulhattok majd, illetve a Terápiás Központunk életébe is betekintést nyerhettek.

A teljes képzés egyéni tempóban történik, elméleti és gyakorlati részek teljesítésével. 

Az elméleti részek online videotréning anyagok feldolgozásából állnak, melyek lehetővé teszik a rugalmas időbeosztás melletti tanulást és az egyéni haladást a képzés során. Minden elméleti részt követően részvizsgát tesznek a tanulók, mely a továbbhaladás feltétele. 

A képzés gyakorlati része hospitálás és  gyakorló terápiák formájában végezhető, szoros szakmai szupervízió mellett. Helyszíne az Alapítvány által fenntartott ABA Terápiás Központ. (Cím: Budapest, 1124 Stromfeld Aurél út 8.)

A képzés során mindkét fél, bármely időpontban felmondhatja az együttműködést.

A képzés időtartama

A képzés folyamatos, mely folyamat során a terapeuta jelöltek saját időbeosztásukhoz mérten, már az első elméleti anyag feldolgozását követően, részt vehetnek a gyakorlati képzésben. 

Ezt követően az elméleti és gyakorlati képzés párhuzamosan zajlik. Ezzel lehetőséget nyújtunk a hatékony és gyors tanuláshoz, annak érdekében, hogy az elméleti tudást a gyakorlatban is mihamarabb alkalmazni lehessen. 

A teljes képzés során 3 nagyobb elméleti anyag feldolgozását és folyamatos gyakorlási lehetőséget biztosítjuk. 

A képzés díjazása

Mivel jelen felhívásban a képzés díjának 100 %-át a Kis Lépések Alapítvány vállalja, így a képzésben résztvevőknek Tanulmányi Együttműködést ajánlunk fel. Ennek részleteiről bővebb tájékoztatást adunk, amennyiben jelentkezésed sikeres volt.

Jelentkezés

Jelentkezz, ha Te is szeretnél Magyarország egyetlen ABA Terápiás és Módszertani Központjában dolgozni!

Jelentkezz, mert képzésünkön a “viselkedéses készségek tréning” (behavioral skills training) bizonyítottan hatékony képzési módszerével sajátíthatod el az ABA terápia alapjait!

Jelentkezz, ha szívesen vennél részt úttörő munkánkban, ahol az autizmus igazoltan hatékony terápiás megközelítésével fejlesztheted a gyermekeket!

Kérjük a jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Válaszlevelünkben tájékoztatást adunk a képzésben való részvétel további lépéseiről és  részleteiről.

Gyakran ismételt kérdések:

Kik vehetnek részt a képzésen? Jelenleg még hallgató, vagy végzős, vagy már végzett gyógypedagógusok és pszichológusok jelentkezését várjuk. Ebben a képzésben az ABA Terápiás Központ leendő terapeutáit keressük.

Szülő vagyok, jelentkezhetek a képzésre? Terapeuta képzésünket alapvetően szakemberek számára ajánljuk. Amennyiben szülőként vagy szakemberként szeretnéd bővíteni ismereteidet, kérjük jelentkezz a Nemzetközi ABA Viselkedés Technikus Képzésünkre.

https://kislepesek.hu/nemzetkozi-aba-viselkedes-technikus-kepzes/

Meddig tudok jelentkezni a képzésre? A jelentkezés folyamatos, így egész évben megteheted.

Hogyan tudok jelentkezni a képzésre? Részvételi szándékodat az abaterapeutaleszek@gmail.com címre kell küldeni, mely során kérjük csatolni önéletrajzodat és motivációs leveledet. Válaszlevelünkben minden további információt megosztunk veled, mely a jelentkezéshez szükséges (jelentkezés elbírálása, a képzés részletes felépítése)

Amennyiben valamely kérdésedre nem kaptál választ kérjük, jelezd e-mailben!

Ne maradj le, várjuk jelentkezésedet!