fbpx

Magyar nyelvű Nemzetközi Viselkedés Technikus vizsga

nemzetkozi_viselkedes_technikus

Magyar nyelvű Nemzetközi Viselkedés Technikus vizsga

Magyar nyelvű International Behavior Therapist®
(Nemzetközi Viselkedés Technikus) vizsga

Alapítványunk szakemberei fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy az ABA nemzetközi világának lehetőségei a magyar szakemberek számára is elérhetővé váljanak. 

Ennek legújabb állomása az International Behavior Therapist (Nemzetközi Viselkedés Technikus) vizsga magyarra fordítása. Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy Alapítványunk szakemberei elkészültek a vizsgakérdések fordításával, melyek a szakmai és nyelvi lektorálás után elérhetővé válnak a magyar vizsgázók számára.

Mi az International  Behavior Therapist®  (Nemzetközi Viselkedés Technikus) vizsga?

A Nemzetközi Viselkedés Technikus® képesítés a Nemzetközi Viselkedéselemző Szervezet (International Behavior Analysis Organization®) által jóváhagyott, nemzetközi szinten elismert képesítés, mely lehetővé teszi, hogy a szakember szupervízió mellett használja klienseivel az Alkalmazott Viselkedéselemzés (ABA) technikáit a készségfejlesztésben és viselkedés változtatásban (https://theibao.com/international_behavior_therapist). 

Hogyan tudom letenni a vizsgát? 

A nemzetközi vizsga letételének feltételei: 

  • minimum 40 órás tréning
  • 300 óra szupervízionált gyakorlat
  • szupervízióhoz kapcsolódó gyakorlatok és feladatok elvégzése

A Kis Lépések Alapítvány gyakorlatorientált, 55 órás Nemzetközi Viselkedés Technikus képzésre a vizsga letételéhez szükséges tréning feltételeket, illetve Alapítványunkon keresztül a szakmai szupervízió is elérhető. 

Jelentkezz, ha világszerte használható tudást és képesítést szeretnél szerezni, az esélyegyenlőség jegyében immár 100%-ig magyar nyelven!