fbpx

Kerülj Cake-be

Kis Lépések Alapítvány bemutatja:

KERÜLJ KÉKBE

Minden év áprilisában azt szeretnénk elérni, hogy minél több ember, minél több figyelemmel forduljon az autizmussal élők nehézségeire és egyre növekvő számukra. Ennek érdekében indítottuk el Kerülj Kékbe kampánysorozatunkat.

A Kis Lépések Alapítvány bemutatja:

Kerülj Cake-be!

A Kis Lépések Alapítvány 2022-es kampánya az Autizmus Világnapja alkalmából

2022.04.02.- 2022.04.30.

Idén 15. alkalommal kerül kékbe a Világ április másodikán. Hogy miért? Mert ez az autizmussal élők közös színe, jelképük pedig a puzzle forma.

Alapítványunk évek óta szervez „Kerülj kékbe” címmel kampányokat az Autizmus Világnapjához kapcsolódóan, melyek célja, hogy felhívják a társadalom figyelmét az autizmussal élők nehézségeire, az érintettek egyre növekvő számára és a korai fejlesztés fontosságára. 

Különleges kék kampányunkhoz igazán különleges partnerek csatlakoztak most is, akik munkásságukkal nem csak a szemünket kápráztatták el, hanem a gasztronómia világában is új kapukat nyitottak meg.

Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf egy csodálatos kék desszertkülönlegességet álmodott meg. Mesés megjelenésén és ízén túl abban is különbözik a többitől, hogy minden sütemény megvásárlását követően, a befolyt összeggel a Kis Lépések Alapítvány és így az autizmussal élő gyermekek fejlesztése támogatható. Sárközi Éva festőművész, pedig vászonra álmodta mindazt, amit a kék kampányok jelentenek.

Sárközi Ákos

A Textúra étterem Michelin-csillagos séfje olyan desszertet álmodott meg, melyben az autizmus nemzetközi jelképei - a kék szín és az puzzle forma - jelennek meg.

Sárközi Éva

A festőművész vászonra álmodta mindazt, amit kék kampányaink jelentenek. Ez a gyönyörű festmény a Kerülj kékbe kezdeményezéseink központi jelképévé vált. Évi megosztotta gondolatait, hogy miként született meg a festmény, mi inspirálta őt, mit jelent számára az autizmus. A vele készült interjú, itt olvasható

Hozzájuk csatlakozott még számos budapesti és Budapest környéki étterem és cukrászda, akik velünk együtt hisznek benne, hogy: a MÁS nem kevesebb!

A kampány során az eladott desszertekből befolyt összeggel, a Kis Lépések Alapítvány fenntartásában lévő ABA Terápiás Központ bővülése támogatható.

KERÜLJ CAKE-BE ÁPRILISBAN

KERÜLJ CAKE-BE ÁPRILISBAN AZ ALÁBBI HELYEKEN ÉS TÁMOGASD AZ AUTIZMUSSAL ÉLŐ GYERMEKEKET!

Éttermek

Textúra étterem - kék puzzle süti a degusztációs menü része - április 2-30.
Borkonyha  - kék puzzle süti a degusztációs menü része- április 2-30.
Kiosk  - fehércsokis mákos bomba áfonyával - április 2-8.
Két szerecsen - kék fehér sajttorta - április 06-12.
Mitzi    - kék csodatorta- április 2-30.
Ide - epres limoncellos tiramisu - április 19-30.

Cukrászdák

Édes Sári - sajttorta- április 2-30.
Sulyán cukrászda Veresegyház, Gödöllő - Mousse (liszt, tej, cukormentes) - április 2-30.
Gombai Cukrászda - Erdei gyümölcsös francia sütemény - április 2-30.

Támogatói partnereink:

Külön kezdeményezéssel az alábbi helyek is támogató partnereink között vannak:

Tortaiskola
Khan étterem
Soa étterem
Qui étterem
SOLID Budapest

Együttműködő partnereink:

Yes Superfood, Bende Imre

A Kampány során Cégeknek is lehetősége nyílik támogatni Alapítványunkat és az autizmussal élő gyermekek fejlesztését úgy hogy közben saját cége alkalmazottainak vagy akár partnereinek kedveskedik. Amennyiben nagyobb rendelést szeretne leadni a kék desszertek valamelyikére, Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A kampány résztvevői

A Kerülj Cake-be kampány résztvevői.