fbpx

Kékbe kerültünk a kifli.hu-val!

kla_kifli_kampany

Kékbe kerültünk a kifli.hu-val!

Az Autizmus Világnapjához kapcsolódó érzékenyítő kampányaink azt a célt szolgálják, hogy még több figyelemmel, megértéssel legyünk az autizmussal élők felé. Idén egy fantasztikus, elkötelezett és hihetetlenül nyitott, befogadó csapat a partnerünk, aki nem más, mint a kifli.hu. 

Hálásak vagyunk, hogy velünk vannak! Szeretettel ajánljuk a velük készült rövid interjúnkat! 

KLA: Mit jelent számotokra egy ilyen projektben való részvétel, hogyan fogadtátok a felkérést? 

kifli.hu: Április 2 az Autizmus Világnapja, ilyenkor a világ számos pontján borulnak kékbe nevezetességek, hogy felhívják a társadalom figyelmét az autizmussal élők nehézségeire, az érintettek egyre növekvő számára, valamint a korai fejlesztés fontosságára.

A Kis Lépések Alapítvány azon dolgozik, hogy széles körű támogatást nyújtson az autizmus spektrum zavarral élő gyermekek és családjaik részére. Örömmel fogadtuk a felkérést, hiszen a Kifli.hu is hozzá szeretne ahhoz járulni, hogy az érintett szülőket és gyerekeket szeretet és megértés vegye körül és minél könnyebben és jobban be tudjanak illeszkedni a társadalomba.

KLA: Miért fontos a kifli.hu-nak a támogatás, társadalmi szerepvállalás?

kifli.hu: Azért fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás, mert a fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a jobb világért, beleértve a természeti és a társadalmi környezetet is.

KLA: Mi volt az első gondolatotok, milyen termékkel vagy hogyan tudnátok leginkább kapcsolódni az aktivitáshoz, figyelemfelhíváshoz?

kifli.hu: Az első gondolatunk természetesen a kék termékek voltak.  A Kis Pékinas MÁLNÁS FEHÉRCSOKOLÁDÉ TART különleges kék díszítést kapott a kampány idejére és a vásárlóink március 29 – április 25 között a termék vásárlásával támogatják az akciót. Valamint a weboldalunkon egy helyre gyűjtöttünk további kék termékeket vásárlóink számára, hogy a figyelemfelhívás még erősebb legyen.

A kék finomságot, innen rendelheted: Kerülj kékbe a Kifli.hu-val!