fbpx

Kampányaink

Kis Lépések Alapítvány

Kampányaink

Hiszünk abban, hogy „nagy célok felé is kis lépések vezetnek”.
Hiszünk benne, hogy sok segítő szándék van az emberekben.
Hiszünk a fejlődésben.
Hiszünk abban, hogy a hozzánk forduló családoknak valóban támogatást nyújtunk.
Hiszünk a gyermekeinkben, akik segítségünkkel teljesebb és boldogabb életet élhetnek.

Kampány a halott pénz zenekarral

Kell egy hely - Mellénk állsz?

2018.07.30. - 2018.08.29.

KIVEL?
Marsalkó Dávid a Halott Pénz zenekar énekese és frontembere

MIÉRT?
Régi célunk volt, hogy itthon is kialakítsunk egy olyan módszertani központot, ahol az ABA szemlélet és annak szakmai tartalma otthont és segítséget nyújt az autizmussal élő gyermekeknek és családjaiknak. Egy hely a megértéshez, fejlődéshez, támogatáshoz.

HOGYAN?
Az ABA Terápiás és Módszertani Központ megnyitásának illetve annak működtetésének érdekében egy közösségi adománygyűjtést hívtunk életre. Egy hónap alatt több mint 170 támogató közreműködésével 1.434.000 Ft gyűlt össze, amit speciális terápiás eszközökre illetve fenntartási költségre fordítunk. Nagy álom vált valóra! Köszönjük mindenkinek aki mellénk állt!

Autizmus világnapjának hete

Csordultig jótékonysággal - Kék Ital Kampány

2019.04.01. - 2019.04.07.

KIVEL?
Dez O’Connell a Brody Studios párlat-, és koktélszakértője

MIÉRT?
A kampány célja az volt, hogy ráirányítsa a társadalom figyelmét az autizmussal élők nehézségeire, az érintettek egyre növekvő számára, és támogassák a Központ által ellátott gyermekek fejlesztését.

HOGYAN?
A nemzetközi napok figyelemfelhívásért jöttek létre. Azt tapasztaltuk itthon, hogy leginkább az érintett szülők és környezetük azok, akik ebben az esetben tudnak az adott nap fontosságáról, üzenetéről. Küldetésünknek éreztük, hogy ezt a kört FOLYAMATOSAN bővítensük! Így álmodtuk meg Dez O’Connel segítségével a Little Step koktélt.

Az autizmus világnapján, április 2-án már több budapesti vendéglátó egységben kínálták a Little Step (Kis lépés) nevű kék koktélt. Ennek a fantasztikus összefogásnak az eredménye 501 db koktél elfogyasztása volt. Összesen 576.850 Ft gyűlj össze, amit teljes egészben a családok tehermentesítésére fordítottunk, a gyermekek közel 100 óra ingyenes terápiás foglalkozást kaptak. Köszönjük mindenkinek aki csatlakozott hozzánk!

Kampányban résztvevő helyek:

The Studios, The Workshop, a Piña bar, Mazel TovTereza, Most Kortárs BisztróAnker’tNappali kávéházBoutiq’BárCaviar&Bull, illetve külön kezdeményezéssel a DOBLO borbár is csatlakozott a gyűjtéshez

Kampány a Kisokos magazinnal

1% Kampány 2018-ban

2018.12.12. - 2019.05.01.

KIVEL?
Kisokos

MIÉRT?
Fontosnak tartjuk, hogy az emberek minél szélesebb körben megismerjék a Kis Lépések Alapítvány munkáját és az autizmussal élő gyermekeket. Szakembereink számára ez nem csak egy munkahely. Mindannyian elkötelezett, hivatás szerető és lelkes munkatársai vagyunk az Alapítványnak. A 2018-as évi SZJA 1% gyűjtésével újabb lehetőséget kaptunk a fejlődésre.

HOGYAN?
A KISOKOS lehetővé tette számunkra, hogy bemutatkozhassunk egy dupla oldalas cikkben, az újságukban. A megjelenéssel Budapesten közel 743.000 db háztartásba jutott el a hírünk.
Köszönjük a támogatást!

Kampány a Spuri forgalmazójával

Spuri neked

2019.07.08. - 2019.08.31.

KIVEL?
SpuriNeked- prémium üzemanyag adalék forgalmazó Kft.

MIÉRT?
Egy kis alapítvány számára fontos, hogy minél szélesebb körben jusson el az emberekig. Így igazán boldogok voltunk, amikor a SpuriNeked felajánlotta támogatását. Külön öröm, hogy Alapítványunk munkáját és az autizmussal élő gyermekek megsegítését, egy ilyen cég is segítette.

HOGYAN?
A SpuriNeked felajánlotta, hogy a webáruházukban történt minden megrendelés után 200 Ft-al támogatják Alapítványunkat, ezzel pedig a Központunkban ellátott gyermekek fejlesztését! Köszönjük a segítséget!

Kampány a 360 Barral

Limonade for Autism

2019.08.16. - 2019.09.01.

KIVEL?
360 Bar

MIÉRT?
A 2019-es szemeszter mindenféle tekintetben bővülést jelentett Központunk számára. Boldogok vagyunk, hogy ettől a tanévtől még több gyermek fejlesztését, még több szakember részvételével kezdtük meg. Fejlődésünk töretlen, ami természetesen Központunk fejlesztésével is együtt jár, mind szakmai, mind felszereltség tekintetében, amihez anyagi hátteret kell teremtenünk.

HOGYAN?
A 360 Bar felajánlotta nekünk,  minden limonádé elfogyasztása után 100 Ft-tal segítik az autizmussal élő gyermekek fejlesztését! Köszönjük a kampányt!

Kampány a MOM Parkkal

MOM karácsonyi kampány

2019.12.11. - 2019.12.26.

KIVEL?
MOM Park

MIÉRT?
A karácsonyi időszak ismét a jótékonyság jegyében telt a MOM Parkban.

HOGYAN?
Decemberi karitatív fotózásukon közel 500 családról készült naptár, képeslap, melyek értékesítéséből 850 000 forint gyűlt össze. Ezt az összeget a MOM Park vezetősége a Kis Lépések Alapítványnak ajánlotta fel. Az összeget teljes egészében a gyermekek fejlesztésére fordítottuk.

FOTÓKIÁLLÍTÁS az Autizmus Világnapja alkalmából

Kerülj Kékbe! kampány

2021.04.02-24.

KIVEL?

Igazán nagy csapat segítette a kampány megvalósulását

Helyszín: Dokubrom Galéria

A kiállító művészek: Barakonyi Szabolcs, Bácsi Róbert László, Csoszó Gabriella, Darab Zsuzsa, Erdei Krisztina, Hangay Enikő, Mártonfai Dénes, Mohai Balázs, Molnár Zoltán, Piti Marcell, Szombat Éva, Tóth Szilvi. 

Kurátor: Csizek Gabriella
Kampánymenedzser: Boronyák Vivien
Fotó grafika: Sándor Dávid
Videó grafika: Bende Imre

MIÉRT?
A kampány-kiállítást az Autizmus Világnapja alkalmából rendeztük, célja, hogy még több ember kerüljön egy kis lépéssel közelebb az autizmussal élők világához, hogy megértsék: a más nem kevesebb. A válogatás megmutatta a bezárkózás szelíd szépségét és megörökítette az érintésbe sűrített gondoskodó odafigyelést. A kiállított munkák önmagukban is egy-egy külön világot mutattak meg, a kirakókkal együtt pedig létrehozzák a kiállítás egészét.

HOGYAN?
A kiállítási fotográfiákból – Magyarországon először – limitált példányszámú fotópuzzle készült. Egy-egy unikális puzzle eladásából befolyó összeg egyórányi fejlesztést tett lehetővé az ABA Terápiás Központba járó gyermekeknek. A Kampány ideje alatt, az adományozók 45 órányi plusz terápiás alkalmat biztosítottak a gyermekeknek. Köszönjük a támogatásokat!