fbpx

Hiszünk benne, hogy A MÁS, NEM KEVESEBB — Legyél velünk Karácsonykor is

karacsony2021_1

Hiszünk benne, hogy A MÁS, NEM KEVESEBB — Legyél velünk Karácsonykor is

A szeretet ünnepét minden családban különböző hagyomány kelti életre, hiszen mindannyian mások vagyunk. Mi hiszünk abban, hogy a más nem kevesebb. 

A Karácsony egy autizmussal élő gyermek és családja számára olykor kihívást is tartogathat. A meglepetések, a kiszámíthatatlanság, a szokásoktól eltérő helyzetek megélése, nehézséget jelenthet  az érintett gyermekek számára. 

Célunk, hogy a hozzánk járó gyermekek és családjaik a mindennapok gördülékenysége mellett, az ünnep pillanatait is önfeledten megélhessék. 

Számunkra az idei év legnagyobb ajándéka, ez a gyönyörű kisfilm. Ezzel egy újabb kis lépéssel kerültünk közelebb ahhoz, hogy megmutathassuk a Világnak; A MÁS, NEM KEVESEBB.

A Kis Lépések Alapítvány 3 éve működteti az ABA Terápiás Központot (ABA – Applied Behavior Analysis), azóta közel 8500 fejlesztő óra valósult meg. A terápiás foglalkozások, egyéni- csoportos és intézményes kísérés (árnyék pedagógus) formájában történnek. Minden esetben a gyermek igényeihez igazodva választjuk ki a megfelelő szakembereket (pszichológus, gyógypedagógus, prompt szakember, gyógytornász), a komplex segítségnyújtás esetén tudjuk a leghatékonyabb eredményt elérni. A bővebb szakmai információkat itt találod. 

Ha szeretnél betekinteni Központunk életébe, szeretettel ajánljuk az alábbi videót.

Köszönjük, hogy hiszel bennünk, köszönjük, hogy támogatsz!

Kis Lépések Alapítvány
www.kislepesek.hu