fbpx

Ha segítesz, most bejuthatsz a már teltházas Halott Pénz koncertre

hp-2

Ha segítesz, most bejuthatsz a már teltházas Halott Pénz koncertre

A Szeretlek Magyarország is beszámolt a kampányunkról! Köszönjük.

Ha segítesz, most bejuthatsz a már teltházas Halott Pénz koncertre

Az autista gyermekek fejlesztésével foglalkozó Kis Lépések Alapítvány közösségi kampányt indított, hogy állandó helyet találjanak maguknak, ebben segít most a zenekar, és ebben segíthetsz te is!

Már minden jegy elkelt a Halott Pénz szeptember elsejei koncertjére, viszont ha egy jó ügy mellé állsz, most nemcsak a koncertre juthatsz be másodmagaddal, de a zenekarral is találkozhatsz a színfalak mögött.

A zene és a jótékonyság találkozása nem ritka, ahogy az sem, hogy összefogással jó és fontos dolgokat érhetünk el. Most a Halott Pénz és a Kis Lépések Alapítvány kezdett közös kampányba augusztus elején.

A zenekar frontembere, Marsalkó Dávid mindamellett, hogy arcát is adta a kampányhoz, további Halott Pénzes ajándékokat is felajánlott az adományozóknak. Az aláírt fotók, zenekaros szemüvegek és sapkák mellett a legértékesebb nyeremény egy páros jegy a szeptember 1-jei Budapest Park koncertre, ahol még a backstage-be is beléphet a nyertes.

Így aztán minden szempontból különlegesnek számít a fődíj, hiszen a megtelt táblát már régen kirakták és nem lehet jegyet kapni, aki viszont megnyeri, az nemcsak hatalmasat bulizhat a koncerten, de még a zenekarral is találkozhat.

Hova kerül az adomány?

A Kis Lépések Alapítvány 10 éve foglalkozik autizmussal élő gyermekek fejlesztésével ABA tudományos (Applied Behavior Analysis- Alkalmazott Viselkedés Elemzés) megközelítést alkalmazva.

A kis lépések most nagy célhoz vezetnek: az alapítvány megnyitja Magyarország egyetlen ABA Módszertani és Terápiás Központját, hogy legyen egy hely, ahol munkájukkal segíthetjik az autizmussal élő gyermekek fejlődését.

A hosszabb távú cél az, hogy az alapítvány számára hosszabb távon rendelkezésre álljon egy igazán magas színvonalú hely, ahol folyamatosan segítséget kaphatnak az autizmussal élő gyermekek és családjaik. A központ havi bérleti díja 150.000,-Ft, amely jelentős anyagi terhet jelent, ezért indította el az alapítvány a közösségi finanszírozási kampányt az Adjukössze.hu-n.

Mit nyerhetsz?

A fődíj egy 2 fős belépő a szeptember 1-jei Halott Pénz koncertre, ahol még a zenekarral is találkozhatsz a színfalak mögött, továbbá gazdára vár 10 db Halott Pénz napszemüveg, 10 db baseball sapka, emellett minden támogató kap egy digitális fotót a zenekar aláírásával.

Minél többet adományozol, annál nagyobbak az esélyeid! Aki pedig a legnagyobb adományt küldi, az egy személyre szóló videóüzenetet is kap. Az alapítvány munkatársai augusztus 29-ig várják a felajánlásokat – további információk a kampány weboldalán!