fbpx

Kerülj Kékbe a kifli.hu-val!

Kis Lépések Alapítvány bemutatja:

KERÜLJ KÉKBE

Minden év áprilisában azt szeretnénk elérni, hogy minél több ember, minél több figyelemmel forduljon az autizmussal élők nehézségeire és egyre növekvő számukra. Ennek érdekében indítottuk el Kerülj Kékbe kampánysorozatunkat.

Idén a kifli.hu együttműködésével folytatjuk izgalmas kék desszert kampányunkat

Kerülj Kékbe a kifli.hu-val!

A Kis Lépések Alapítvány 2023-as kampánya az Autizmus Világnapja alkalmából

2023.03.29.- 2023.04.25.

Április másodikán ismét kékbe  kerül a Világ. Hogy miért? Mert ez az autizmussal élők közös színe, jelképük pedig a puzzle forma.

Alapítványunk évek óta szervez „Kerülj kékbe” címmel kampányokat az Autizmus Világnapjához kapcsolódóan, melyek célja, hogy felhívják a társadalom figyelmét az autizmussal élők nehézségeire, az érintettek egyre növekvő számára és a korai fejlesztés fontosságára. 

Idei kampányunk kiemelkedő partnere a kifli.hu.
Hozzánk hasonlóan ők is, a  magas színvonalú, emberközpontú munkásságuk iránti elkötelezettséggel dolgoznak nap, mint nap. Bízunk benne, hogy közös erővel együtt hirdethetjük a nyitottság és elfogadás szellemiségét, és továbbíthatjuk az üzenetet, hogy: a MÁS, nem kevesebb!

A kifli.hu egy egész hónapon át forgalmazza, A kis pékinas egyedi, fehércsokis tarte desszertjét és számos más kék termék forgalmazásával segíti kampányunkat.  

A kifli.hu oldaláról rendelt termékek megvásárlását követően, a befolyt összeggel a Kis Lépések Alapítvány és így az autizmussal élő gyermekek fejlesztése támogatható. 

Kerülj Kékbe a kifli.hu-val!

Idén a kifli.hu együttműködésével folytatjuk izgalmas kék desszert kampányunkat!