fbpx

Nagy Fruzsina

Kis Lépések Alapítvány

Nagy Fruzsina

Terapeuta
Pszichológus

Nagy Fruzsina vagyok, pszichológia alapképzésemet a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem 2019-ben. Jelenleg ugyanitt végzem a pszichológia mesterképzés utolsó évét Fejlődés- és Klinikai gyermekpszichológia szakirányon. Itt volt lehetőségem megismerkedni az autizmus spektrumzavarral. A jövőben szeretnék a klinikai pszichológusi képzésben részt venni és családterápiás tanulmányokat végezni.

Már gimnazista korom óta foglalkozom gyerekekkel, féléves koruktól kezdve a kisiskolásig. Számomra ezek az együtt töltött alkalmak mindig vidáman és aktívan teltek, amiből mindig új és új tapasztalatokat szerezhettem. Nagyon szeretek gyerekekkel lenni és belátást nyerni az ő sajátos világukba.

2021 nyarán végeztem el a Kis Lépések Alapítvány ABA terápiás képzését és már a képzés során nagyon megfogott, hogy milyen hatékony és eredményes ez a módszer, így örülök, hogy ezzel a folyamatosan gyarapodó tudással lehetek segítségére az autizmussal élő gyermekeknek és családjaiknak. Különösen fontosnak tartom, hogy minden gyermek és felnőtt részesülni tudjon abban a segítségben, amelyre szüksége van a fejlődéséhez és egy boldogabb élethez.