fbpx

Molnár Eszter

Kis Lépések Alapítvány

Molnár Eszter

Terapeuta
Pszichológus

Molnár Eszter vagyok, 2021-ben diplomáztam pszichológusként klinikai és egészségpszichológia specializáción az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán. Pszichológiai tanulmányaim során elkezdtem érdeklődni a gyógypedagógia iránt, így belevágtam a gyógypedagógus képzésbe, ahol utolsó évemet végzem jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon, autizmus spektrum pedagógiája és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon. Úgy látom, hogy a két képzés párhuzamos elvégzésének hála olyan nézőpontokat ismerhettem meg, melyek nagyban hozzájárultak a szakmákról alkotott képemhez. A legnagyobb tanulság számomra, hogy a hatékony csapatmunka minden esetben alapvetően szükséges, így nagy örömmel tölt el, hogy ez a Kis Lépések Alapítványnál egyértelműen megvalósul.

 

Egyetemi éveim alatt sokat dolgoztam gyermekekkel önkéntesként, különböző táborokban, illetve kutatási asszisztensként is. Ezen tapasztalataim alapozták meg bennem a vágyat, hogy a továbbiakban is gyermekkel foglalkozzak.

 

Az ABA terápiáról elsőként tanulmányaim során hallottam, ám a módszertanát mélyebben csak a Kis Lépések Alapítványnál ismertem meg. Világossá vált számomra, hogy a módszertan és az alapítvány által képviselt szemléletmód és értékek közel állnak hozzám. Mivel már egészen kiskamasz koromtól biztosan tudtam, hogy segítő szakmában képzelem el magamat a jövőben, így jelenleg nagy örömmel tölt el, hogy megszerzett tudásomat a gyakorlatban is alkalmazhatom, illetve az Alapítvány által értékes tapasztalatokat szerezhetek.