fbpx

Gyulai Saci

Kis Lépések Alapítvány

Gyulai Saci

Terapeuta
Pszichológus

Gyulai Sarolta Eszter vagyok, 2020 nyarán végeztem pszichológia alapszakon a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, jelenleg pedig ugyanitt vagyok másodéves pszichológia mesterszak hallgató, fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia specializáción.

Az autizmus mindig is az érdeklődésem középpontjában állt, ezért a BA szakdolgozatomban is ezzel foglalkoztam, az autizmus szociális reprezentációját vizsgáltam. Az ABA módszerrel két éve találkoztam először és egyből felkeltette az érdeklődésemet. Később lehetőségem nyílt a GAPS Alapítványnál elvégezni egy rövid akkreditált képzést ezzel kapcsolatban, amely megerősített a módszer hatékonyságában és pozitív hozadékaiban. A Kis Lépések Alapítvány ezt követően került a látókörömbe. Hamar megfogalmazódott bennem, hogy a csapathoz szeretnék tartozni, hiszen kimondottan szimpatikus az alapítvány filozófiája és tevékenysége. A Kis Lépések Alapítvány ABA terapeuta képzését 2021 nyarán végeztem el.

Kifejezetten élvezem a gyerekekkel való közös munkát, öröm nézni, ahogyan minden kis lépéssel fejlődnek és ügyesednek. Szeretném minél több gyermeknek megadni a fejlődés lehetőségét és örülök, hogy ezt a Kis Lépések Alapítványnál tehetem meg.