fbpx

Takács Dóri

Kis Lépések Alapítvány

Takács Dóri

Terapeuta
Pszichológus

Takács Dóra vagyok és pszichológusként nyújtok segítséget gyerekeknek, serdülőknek és családjaiknak a mindennapi élet során felmerülő nehézségek kezelésében. Pedagógiai Szakszolgálatnál való munkám során tapasztalatot szereztem a különböző tanulási vizsgálatok elvégzésében, gyermekek és serdülők pszichés gondozásában, valamint a szülőkkel folytatott közös munkában.

Az alap- és a mesterképzés elvégzése után klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológusként végeztem 2019-ben a Pécsi Tudományegyetemen. Munkámban alapvetőnek gondolom a rendszerben való gondolkozást, ezért családterapeuta végzettségem megszerzése is folyamatban van.

Kislányom születését követően költöztünk Budapestre, ahol jelenleg a Pszichoszomatikus Ambulancián végzek pszichodiagnosztikus munkát, illetve egyéni terápiákat, emellett pedig több tehetséggondozó programban veszek részt. Az ABA terápia módszertanát részletesebben az Alapítvány által szervezett ABA képzésen sajátítottam el, ahol a módszer és a csapat munkáját megismerve vált nyilvánvalóvá számomra, hogy én is szeretnék részese lenni ennek a közös munkának.